MENIU
RO
EN

CINE SUNTEM?

Îmbrățișăm lumea așa cum este, cu toate culorile, formele și firescul ei. Spiritul uman ne este sursă de inspirație și ne ajută să transpunem emoțiile în universul digital. Experiența noastră digitală este inspirată de oameni și construită în jurul lor. Datorită lor reușim să creștem de la un proiect la altul și să dăm tot ce putem mai bun și mai bine, pentru a duce orice proiect la bun sfârșit. Suntem o echipă care s-a născut în vremuri new age, cu spirit neoclassic și influențe urbane, gata oricând să accepte orice provocare. Avem grijă să cultivăm valorile și principiile noastre de viață și în relațiile profesionale, iar ÎNCREDEREA este pilonul principal în Distrikt. Ne preocupă starea noastră de spirit pentru că o echipă fericită înseamnă clienți fericiți, proiecte reușite și colaborări pe termen lung.

CETĂȚENII DISTRIKT

  Un grup de oameni cu minți creative uniți de curiozitatea digitală.

Leila Curtamet Leila Curtamet Leila Curtamet
+

General manager

Leila Curtamet

Alfa și omega Distriktului, pentru că a fost ideea ei și pentru că, dincolo de rolul de mamă full-time, e full –time și la birou. Este vocea aceea de "nu există nimic ce nu putem face dacă avem doar voința de a face". Genul acela de CS-ul "dacă ne punem energiile creative și de curiozitate putem schimba întregul context". Colegul acela "hai să vorbim ca să înțelegem, dar să facem mai mult pentru a evolua constant". Mereu cu atitudinea de "cred că putem face mai mult decât atât" și o etică a muncii fără cusur, liderul Digital Distrikt este genul de persoană care conduce prin puterea exemplului.
Adrian Sandu Adrian Sandu Adrian Sandu
+

Operations Manager

Adrian Sandu

Pasionat și pasional… , când vine vorba de cuvinte, oferă briefingului câteva din cele mai bune perspective din școla veche a publicității românești, pentru a scoate cele mai bune și nemaifăcute concepte creative. Mereu în căutare de brainstorming, creator de sloganuri, priceput în redactarea de conținut și cuceritor inspirat de pitch-uri. Având o atitudine proactivă față de potențialii clienți, pentru a găsi cele mai bune rezultate, dl. Adrian director de creație are mai mult decât câteva idei despre cum să devii un brand nou memorabil din prima.
Ioana Hagimă Ioana Hagimă Ioana Hagimă
+

Head of Digital Services

Ioana Hagimă

Să te ocupi de proiecte digitale nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când trebuie să jonglezi nu doar cu mailurile, ci și cu personalități diferite, cum nici nu ai crede. Dă-i wireframe-ul, du-te și vezi dacă devs sunt în grafic cu proiectele A, B și a treia parte din C. Este rapidă, dar nu furioasă. Este entuziastă, chiar dacă este în această industrie de foarte mult timp deja. Are o răbdare aproape infinită și, bineînțeles, asta merge bine atunci când trebuie să regândești de la zero o strategie digitală.
Alina Munteanu Alina Munteanu Alina Munteanu
+

Head of Client Service

Alina Munteanu

A zis cineva Bulldog englez? Da, Alina deține propria canisă de patru femele rasa Bulldog englez. Și-a dorit să intre în ring, așa că și-a dus pasiunea și mai departe, iar astăzi se poate lăuda cu titlul de arbitru Kennel Club, la categoria Bulldog englez. În paralel conduce două reviste dedicate animalelor: Chinologia și Ghidul animalelor de companie. Dacă nu vi se pare suficient, ei bine Alina este de aproape trei ani și mama Petrei. Toate astea pe lângă un full time job în publicitate, un domeniu în care a debutat în 2006. De atunci menține cu success pacea și armonia între departamentul de creație și client, iar amânarea termenelor limită, atunci când vin prea din scurt, este asul ei din mânecă. Lucru pe care îl face și astăzi cu eleganță, tact și blândețe ca Head of Client Service, întru fericirea colegilor.
Crăița Frunză Crăița Frunză Crăița Frunză
+

3D Designer & Concept Architect

Crăița Frunză

De unde să începem? De la modelarea 3D la o abordare new age atât în designul UX/UI cât și în direcții creative artistice? De la construcțiile ei pentru VR la key visuals care au câștigat nenumărate pitch-uri , am uitat câte? De la învățarea constantă și dezvoltarea de noi abilități la mentalitatea "hai să ne apucăm de treabă și apoi să ieșim să bem o bere ca să sărbătorim"? Craita este un arhitect de 360 de grade, de proiecte și de oameni. A fost pe rând director de creație și apoi motion designer, dar, vă spunem cinstit, cel mai bun lucru despre ea, în relația profesională, este că se ridică tot timpul deasupra mediocrității și surprinde mereu cu ceva eye catchy.
Oana Marin Oana Marin Oana Marin
+

UX/UI Designer

Oana Marin

„Nu există vânt favorabil pentru cel care nu ştie spre ce port se îndreaptă.” (Seneca) Aducătoare de vânt favorabil, Oana desenează pentru fiecare proiect o direcție și un drum pe hartă. Care hartă? Cea a tuturor dorințelor (... și nevoilor). Care drum? Cel mai favorabil călătorului. Care călător? Nimeni altul decat Utilizatorul. Iar când nu desenează experiențe digitale fără obstacole, deschide sertarul cu pensule și fire de ață să țeasă altfel de povești, mai personale. Pentru că s-a îndrăgostit de toate trei și nu a putut trăda niciuna dintre iubirile ei: research, artă și contribuție socială, a ales calea de mijloc… User Experience Designer cu misiunea de crea soluții digitale care ne fac viața mai ușoară.
Andra Pavel Andra Pavel Andra Pavel
+

Graphic Designer

Andra Pavel

Designer grafic de profesie, Andra este colega grozavă care zâmbește non-stop și debordează de empatie. Această voce a Distrikt-ului a avut și are multe de spus atunci când trebuie deblocat ceva complicat, la limită și aproape imposibil de livrat. Ea domină toate tărâmurile social media cu vizualuri și videouri scurte în after effects, după ce a cucerit deja secretele Desktop Publishing și arta ilustrației. Iubitoare de plante (deține peste 150 de specii) și de artă (este principal colaborator al unei reviste de artă și cultură), își face treaba impecabil și, practic, ireproșabil. Pentru Andra, dacă există deschidere și implicare digitală la pachet cu abilități de designer grafic, cu siguranță vin și rezultatele. Iar în cazul Andrei se văd de pe Marte.
Diana Letzner Diana Letzner Diana Letzner
+

Graphic Designer

Diana Letzner

Nu este un influencer, dar are o influență bună asupra colegilor ei. Are multe pasiuni, dar și mici obsesii, una este pisica ei neagră,‘’bine crescută’’, pe numele lui sugestiv Tuș, și latte-ul dublu cu gheață. Minimalismul este religia ei, iar negrul este Dumnezeul ei. Diana este un creativ visual, cu normă întreagă, iar aici, la Distrikt, este doar un minunat Designer grafic cu o notă de ilustrator. Part-time dependentă de meme și full-time o tocilară liniștită, Diana își pune amprenta magică pe fiecare tip de livrabil, atât online cât și offline.
Natalia Sfetcu Natalia Sfetcu Natalia Sfetcu
+

senior Copywriter

Natalia Sfetcu

Persoană empirică, livromandă (cu poftă de cărți), biciclistă în drum spre birou și în timpul liber. Creativă, observator iscusit cu o pasiune pentru identități de brand în timpul săptămânii, barista în weekend, mereu în căutarea unicului insight revelator din orice brief. O balanță care îl are pe Platon pe un taler și pe Socrate pe celălalt, în căutarea dreptății, a corectitudinii și a echilibrului. Un creativ cu suflet de artist și ambiții digitale. Aproape că a uitat de medalia câștigată la Cannes Lions, în 2013, dar noi nu. Abighe Abighe, asta-i e tot, oameni buni!
Horia Cucută Horia Cucută Horia Cucută
+

Video Producer

Horia Cucută

Este într-o relație serioasă cu advertisingul, care l-a dus în zona de proiecte video, dar, din în cândîn când, mai are escapade cu o altă iubire mai veche, cinematografia. Le îmbină cu succes, chiar dacă fiecare îi solicită atenția necondiționată. Își face timp să descopere și orașul. Merge pe urmele lui Steve McCurry și explorează străduțe lăturalnice, mereu în căutare de imagini inedited. De 3 ani pune piesă cu piesă, cu gândul ca într-o zi să fie și ON-AIR cu #radiohoria. Toate aceste îndeletniciri se pot observa pe platou, atunci când e la filmare de podcast, atunci când face un montaj video pentru sau în urma unui eveniment și atunci când are el o proactivă pe care o tine bine și o lansează la momentul potrivit.
Cristian Grigore Cristian Grigore Cristian Grigore
+

Web Developer

Cristian Grigore

Vorbește mai multe limbi exotice, stăpânește HTML5, CSS3 și jQuery și are un accent care spune multe despre nivelul de pricepere cu OOP și PHP Coding. Legenda spune că se pricepe și la administrarea bazelor de date și a serverelor web, iar recent are ceva de spus și despre Veeva Technical Development.
Bogdan Niță Bogdan Niță Bogdan Niță
+

developer

Bogdan Niță

HTML, C++, Javascript, Unity sau Unreal, orice are de făcut din aceste dimensiuni, el face magie și ne transformă ideile în produse digitale în realitate funcționale. Noi ne gândim la un AR care să facă un elefant să intre într-un eveniment, el se gândește la timpul necesar pentru coding. Noi ne gândim că vrem un kinect, el crede că ne-ar prinde mai bine o aplicație QR. Noi credem că știm despre machine learning și inteligență artificială, el face o prezentare convingătoare care ne pune mintea la treabă. Bogdan este genul tace și face, și face cum știe el mai bine.

K9 DIVISION

Dessy Dessy Dessy

Chief Barketing Officer

Dessy