MENIU
RO
EN

A fost bine. Am fost buni.

min de citit

 

Acesta trebuie să fie un articol în care facem un overview al anului 2023, astfel încât să transpară în subtext că suntem buni și am făcut bine, evident alături de partenerii și clienții noștri. Dar parcă n-am fi noi dacă am lăsa niște mesaje clare, pitite sub Pomul Modestiei Ușor Duioase, Căci Altfel Nu Se Cade. . 

 

În 2023, am făcut bine. Am fost buni. Și am simțit pe pielea noastră acest lucru: de la cum ne-am capacitat să ducem toate proiectele, la cum ne-am comportat să luăm altele noi. De la cum ne-am dat peste cap să ne asigurăm că totul merge strună, la cum ne-am pus mințile creative la contribuție să dăm doar Ideile ălea în care am crezut pe bune. 

Și nu știm despre alții, dar noi suntem mândri atunci când ne uităm în oglindă. Nu suntem perfecți, dar dacă perfecțiunea ar exista ar fi o poză de grup cu noi. Avem și pungi sub ochi, uneori parcă ne mai lasă nervii și alte organe vitale. Însă ne adunăm și ne ridicăm dacă mai picăm în vreo oboseală, melancolie, depresie sau vreo groapă pe stradă, din neatenție. Ne scuturăm și mergem mai departe, fix ca-n reclamă. Nu avem nici așa multe cicatrici, dar nici răni foarte adânci. Și cele care sunt le pansăm în bucătărie la un pahar de vorbă.. Fără glumă, împreună. Suntem la nivelul acela în care noi ne știm între noi și știm cum să ne luăm, ce să ne cerem și cum să facem (mai) bine. Și da, ăsta e meritul fiecărui om de aici, din Distrikt. 

 

Este despre noi, corect, în adevăr și creștere în conștiință, în muncă și în viață. 

Dar este și despre cei pentru care scriem acest NL și altele câte au fost și vor mai fi. Despre cei care ne-ați chemat să ne cunoaștem, ca să colaborăm.

Despre cei la care am apelat să ne susțineți cu diverse task-uri, cei care țin mereu aproape și cu care lucrăm de ani de zile, să fiți siguri că vă prețuim (și nu doar când emitem facturi).

 

Ne-am bătut pentru fiecare proiect să iasă de la foarte bine în sus, să (ne&vă) fie pe plac, să urmeze brief-ul, să fie potrivit cerințelor și un pic peste. 

Anul acesta ne-am apărat teritoriul mai determinați să mergem la vânătoare și ne-am reîntors cu pradă, fără să cădem pradă modului facil de a face lucruri. Ba din contră. Am învățat, ne-am transformat, am crescut, am zâmbit, am râs în hohote, am fost NOI, în toată puterea faptelor.

Nu știm ce ne așteaptă în 2024, dar vă promitem și ne promitem că vom fi tot noi, dar altfel, ne vom doza energia mai mult, mai bine și mai eficient. 

Așa că vă salutăm cordial și vă promitem că din 8 ianuarie suntem, din nou, la butoane. Tot noi. Tot Digital Distrikt. 

 

Până atunci, Sărbători Fericite, Merry Crăciun cu tot ce vreți și un An Nou Fix Așa cum vi-l doriți. Revenim în viitor, mai exact pe 8 Ianuarie 2024.

 

Pe curând.

 

Articol scris de:

Adrian Sandu