MENIU
RO
EN

Ce și
cum facem

Distrikt-ul nostru este, de fapt, un mic studio digital creativ, dar elegant. Aici, o mână de oameni creativi oferă soluții personalizate, într-un mediu de afaceri/domeniu în continuă schimbare. Oferim experiențe digitale integrate susținute de noile tehnologii, precum AR sau VR și facilităm dialogul dintre brand și client, cu o abordare inovatoare de povești vizuale.

Produse digitale

Produse digitale

În Distrikt, suntem mai digitali decât o agenție de creație obișnuită. Acesta este punctul nostru forte. Vorbim Java și HTML și suntem ghidați de UX/UI, asemenea maestrului Yoda: fără teamă și fără să ne pierdem în partea întunecată a web-ului. Ne dorim să continuăm călătoria în universul digital și să definim o nouă rută ca jucător de frunte în industria digitalizării, venind cu inițiative inteligente care să aducă un plus de valoare, să transforme experiența digitală către noi competențe de cultură digitală. Structură și flux, o hartă a site-ului care să ne îndrume corabia digitală în siguranță în port, un parcurs ideal al clientului integrat în wireframe-uri inteligente și o grafică new age/actuală/inovatoare care să pună produsele noastre digitale în prima linie. Practic, dezvoltarea de aplicații și site-uri web este ca și cum ai scrie poezie în timp ce savurezi un vin bun. Adică facem acest lucru cu o plăcere autentică și chiar cu un strop de poezie.
descoperiți toate proiectele/producțiile noastre digitale
Experiențe Digitale

Experiențe Digitale

Asemenea lui Martin Luther King, avem un vis. Ne dorim ca, într-o zi, experiențele noastre VR și AR să fie standardul în materie de activări digitale. Am început în industria farmaceutică, dar ne îndreptăm spre stele. Ne place să ne extindem orizontul de afaceri și să explorăm noi oportunități, în diverse galaxii. De ce nu o vânătoare de comori cu o aplicație QR? Sau o călătorie VR prin medii mistice și laboratoare de știință moderne? Sau chiar un elefant care să urce pe scenă prin magia realității augmentate? Indiferent de conceptul și instrumentul digital ales, experiențele noastre sunt povești imersive bine spuse, în care clientul este protagonistul principal. Așadar, nu suntem doar povestitori, ci și creatori de povești.
descoperiți toate experiențele noastre digitale
Content creativ

Content creativ

Ne mândrim cu faptul că suntem creatori de idei și conținut, sub orice formă. A fi creativ nu face parte doar din fișa postului nostru, ci face parte din ceea ce suntem noi ca indivizi. Unii dintre noi sunt ilustratori, autori, designeri sau arhitecți, alții project manageri și experți CS. Aadar, ne hrănim cu creativitate nu doar în fața unui brief pentru lansarea unui produs. O facem și în viața noastră de zi cu zi. Căutăm inspirație și perspective și venim cu idei bine conturate, fie că este vorba de sloganuri sau de elemente vizuale cheie. Insight-concept-execuție: aceasta este treimea noastră sacră.
descoperiți toate proiectele noastre creative
Video

Video

Până descoperim un Martin Scorsese sau un Steven Spielberg în echipa noastră, nu încă, avem o echipă de filmare cu peste 10 ani de experiență în producție și editare video, un scenarist iscusit și abilități de motion graphics de lăudat. Așadar, imaginați-vă scenariul perfect cu o notă de VFX(Efecte vizuale), în care visele prind contur și ideile devin realitate. Un manifest care să reprezinte valorilor brandului, un promo corporativ curat, filme scurte sau câteva infografice interesante care să sublinieze principalele beneficii ale produselor sau serviciilor voastre. Este suficient să ne spuneți care este formatul vostru preferat și intrăm în ACȚIUNE!
descoperiți toate proiectele noastre video
Marketing digital

Marketing digital

În prezent, brandul tău nu există dacă nu este online. Nu-i de glumă. Și ne confruntăm cu un context care pune totul în așteptare și merge online 100%, știți că este nevoie de un marketing digital serios. Înainte, era cool să ai o prezență online, dar acum este obligatoriu. Așadar, dacă vrei să-ți găsești și să țintești publicul optim, să faci parte din conversație și această nouă paradigmă, dă-ne un semn. Vom răspunde cu plăcere cu un proiect pe măsură.
descoperiți toate proiectele noastre de marketing digital