ÎNAPOI
MENIU
RO
EN
Servicii: Produse digitale
Client: FLORINA BUTEAN
Competențe: SEO, Copywriting, Art direction, Digital product, UX/UI

FLORINA BUTEAN - Website

Totul a început cu o identitate de brand prin care clientul și-a dorit să-și extindă vizibilitatea și în mediul online, dar și să își consolideze punctele forte. A urmat de o campanie de SEO, pe baza căreia am dezvoltat site-ul și conținutul din site.
Primul pas a fost să construim arhitectura site-ului. Am continuat cu o serie de schimbări cheie la nivel de content, mai exact descrieri pentru produsele din secțiunea e commerce, totul pentru a le oferi utilizatorilor un journey mai intuitiv și pentru a-i ajuta să găsească mai ușor conținutul pe care îl caută.
Odată stabilită structura, strategii noștri UX au început elaborat schițele site-ului, urmărind un wireframe hotărât împreună cu clientul. Elementele de stil și tone of voice-ul le-am stabilit conform cerințelor briefului, ținând cont de faptul că vorbim de un business de beauty, am fost extrem de atenți la detaliile estetice ( stil, cromatică, font etc). Deschiderea și menținerea conversației cu publicul prin recomandările, serviciile și produsele personalizate.

imagine

 

 

imagine

 

 

imagine